Preot din Pitești arestat pentru tentativă de omor!

133

Un preot piteștean a ajuns în arest după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton. Accidentul s-a petrecut mați după amiază pe sensul de urcare pe Calea București.

Mai exact, un bărbat de 33 de ani a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 42 de ani. Incidentul s-a petrecut în momentul în care victima încerca să traverseze regulamentar strada.

În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că șoferul a frânat brusc, iar pietonul a avut un schimb de replici cu acesta. Deranjat de cele strigate, șoferul  și-a pierdut cumpătul și a accelerat, lovindu-l pe bărbatul de 33 de ani. Potrivit surselor noastre, șoferul vinovat este un preot de la o biserică din Pitești.  Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor.

Din fericire, victima s-a ales cu răni ușoare. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, escoriații și o contuzie la membrul inferior stâng.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare o ordonanță de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Pitești,  bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Din cercetări, polițiștii au stabilit că, astăzi, bărbatul ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, in mod intenționat, cu mașina un bărbat de 33 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.”, informează IPJ Argeș.

Foto: Info Trafic Pitești.