Președintele CJ și primarul de la Mioveni s-au întâlnit cu ministrul Finanțelor în Argeș! Află motivul!

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a primit astăzi, la sediul instituției, vizita Ministrului Finanțelor, Adrian Câciu și a secretarului de stat, Mihai Diaconu. Alături de președintele Ion Mînzînă s-a aflat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu și consilierul județean Nicolae Tudose.  

CITEȘTE ȘI: SE CONSTRUIESC TREI NOI BLOCURI ÎN PITEȘTI! AFLĂ UNDE!

Discuțiile au fost legate de finanțarea proiectelor, de bugetele administrațiilor județene și locale, cele care permit dezvoltarea județelor, dar și de sursele de finanțare pentru județe prin elaborarea și aprobarea Codului finanțelor publice locale, a criteriilor de echilibrare a bugetelor județelor care să asigure o dezvoltare echilibrată a unităților administrativ-teritoriale, criterii care să nu mai fie modificate prin legile anuale de aprobare a bugetului de stat și numai așa putându-se asigura o predictibilitate a surselor de finanțare a județelor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.