Președintele PNL Pitești, întâlniri de taină în pub-uri cu tinerii liberali

DISTRIBUIȚI

Radu Perianu încearcă să își consolideze locul în organizația municipală apelând la „serviciile” tinerilor liberali. Biroul Politic Local al PNL Pitești este la un pas de a fi dizolvat de către conducerea PNL Argeș din cauza lipsei de activitate și implicare.

Organizația locală a liberalilor, în moarte clinică

PNL Piteşti este în moarte clinică după ce conducerea filialei a fost preluată de Radu Perianu. Din câte se pare liberalii sunt supăraţi că lipsa de activitate va duce la scoruri dezastruase şi la următoarele alegeri, au luat în calcul dizolvarea Biroului Politic Municipal. Conducerea PNL Argeş ia în calcul faptul că „ora exactă” se dă de la PNL Piteşti, în condiţiile în care la ultimele alegeri au obţinut scoruri absolut catastrofale, fiind depăşiţi chiar de consilierul local „Facebook” –  Dănuţ Dinu, liberalii vor să evite tragedia şi să pună în locul lui Perianu pe cineva care va putea remedia dezastrul produs. În acest moment, organizaţia judeţeană a liberalilor încă discută cine va fi înlocuitorul lui Perianu, dar şanse să găsească pe cineva care să resusciteze filiala piteşteană până la alegerile din 2020 sunt destul de mici. Şi asta din cauză că au o perioadă de timp destul de mică pentru a atrage la vot oamenii de dreapta.

Tinerii liberali, din nou salvatorii lui Perianu?

În urmă cu aproximativ doi ani, liberalii piteșteni l-au desemnat pe Radu Perianu președintele PNL Pitești. Încă din acea zi fatidică, am putea spune, mai mulți membrii s-au arătat nemulțumiți și iau anunțat faptul că organizația locală va dispărea de tot. Mai mult, potriovit unor surse din cadrul partidului, la alegerile PNL Pitești au fost aduși foarte mulți tineri liberali care au votat și nu aveau dreptul. Mai exact, se pare că mulți dintre aceștia nu erau nici măcar liberali cu adeziune, tot planul fiind pus ca Perianu să ia mai multe voturi decât contracandidatul său, Gheorghe Duțulescu.

În ultima perioadă, Radu Perianu, probabil speriat că își va pierde funcția, organizează întâlniri cu tinerii liberali prin diferite pub-uri din Centrul Piteștiului. Din câte se pare, motivul acestor întâlniri este pregătirea unei ample campanii de susținere din partea tinerilor, astfel încât să demonstreze conducerii județene că este dorit de membrii PNL Pitești.

Dan Cristache