Prim-adjunctul lui Cucoș devine sef al Jandarmeriei

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria va avea un nou șef începând de miercuri 15 august, după ce mandatul lui Sebastian Cucoș a expirat, informează Realitatea TV. Ionuț Sindile, prim-adjunctul lui Cucoș, va prelua poziția ca împuternicit pentru o perioadă de 6 luni.

Ionuț Sindile, prim-adjunctul lui Sebastian Cucoș, va fi începând de miercuri 15 august noul șef al Jandarmeriei Române. El va fi împuternicit pe o perioadă de 6 luni, a transmis Ionela Arcanu în direct la „Jocuri de Putere”.

Anunțul numirii lui Sindile ca noul inspector general al jandarmeriei l-a făcut pe Rareș Bogdan să reacționeze exploziv:

„Ăștia chiar ne cred proști pe toți?! Păi Sindile a fost mâna dreaptă a lui Cucoș la intervenția de vineri,  fost coordonator în Piață. Nu toți suntem imbecili. Întebați-l pe Sindile unde era vineri seara?”, a explodat Rareș Bogdan.

Practic, Nr. 2 al operațiunii „gaze pentru diaspora” a fost avansat. „Este un scenariu de film prost, Cucoș se retrage pentru că nu i se prelungea oricum mandatul și își pune mâna dreaptă în funcție. Vrem vinovații de vineri noapte. Au fost: atac chimic, lovituri din spate, bastoane după cap și nimeni nu e vinovat”,  a mai spus realizatorul „Jocuri de Putere”.