Prima trupă confirmată la Festivalul Rock’n’Ride de la Mioveni! 

DISTRIBUIȚI

Prima formație confirmată este Olly of Queens ! Cu o componență în totalitate feminină, trupa are o vastă experiență pe scena muzicală națională și internațională, precum și o prezență scenică aparte prin energia debordantă și interacțiunea cu publicul, aducând un playlist format din hituri internaționale de rock alternativ și din piese proprii.

Trupa este formată din: Olivia Păun – voce, chitară, flaut; Roxana Stroe – chitară electrică; Alexandra Pop – chitară bass, voce; Florina “Fritz” Popescu – tobe.

Două zile de motoare ai muzică bună!

Mioveniul va deveni în această vară capitala motocicliștilor! Timp de două zile, în Parcul Făget vor fi ambulate motociletele, se va cânta live, iar iubitorii de motociclete din toată țara vor avea ocazia să se revadă! Totul se va petrece în cadrul Motorfestului „Rock and Ride”, organizat de împătimiții de motoare argeșeni Bad Breed Mc în colaborare cu Primăria Mioveni. Acesta se va desfășura în perioada 22 – 23 iunie.

Administrația locală va din Mioveni se va implica prin susținera costurilor pentru scenă, lumini, amplasament și toată logistica necesară. Mai mult, așa cum sunt obișnuiți cei care au fost  și la alte festivaluri moto, nu vor lipsi berea rece servită non-stop, concertele pe o scenă adevărată, concursurile specifice, paradă moto, recitalurile folk-rock. Cazarea se poate face fie la cort, în zona special amenajată, sau la pensiunile și hotelurile din oraș. Intrarea va fi liberă!