Primăria Mioveni și Servicii Edilitare pentru Comunitate, parteneri ai Campionatului Mondial de Kaiac-Canoe pentru Juniori și Tineret 2017

110

În mai puțin de 48 de ore, în județul Argeș se va da startul Campionatului Mondial de Kaiac-Canoe pentru Junioni şi Tineret U23, primul campionat mondial de acest fel organizat vreodată de România. Competiția la care Primăria orașului Mioveni este co-organizatoare, iar SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni este parteneră, se va desfășura la Complexul Naţional Sportiv Bascov-Budeasa și va reuni peste o mie de sportivi din aproape 60 de ţări de pe mapamond.
Organizatorii acestui eveniment sunt: Ministerul Tineretului şi Sportului, Federaţia Romană de Kaiac Canoe, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş,  Primăria Mioveni, Primăria Piteşti, Primăria Bascov, Primăria Budeasa, dar şi alţi sponsori şi parteneri, printre care S.Ed.C. Mioveni și Dacia.
Este o onoare pentru noi să fim parte activă la acest eveniment de talie mondială, nu doar din prisma faptului că am ajutat la organizarea la buna desfășurare a evenimentului, ci și prim faptul că o parte dintre acești sportivi sunt cazați în orașul nostru.