prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primăria Pitești – anunț important pentru asociațiile de proprietari!

Primăria Municipiului Pitești informează asociațiile de proprietari că, în scopul bunei organizări a Recensământului populației și al locuințelor, desfășurat în perioada martie-iulie 2022, au obligația legală de a asigura numerotarea blocurilor de locuințe.
Această cerință se regăsește la art. 10 lit. „n” din Hotărârea Consiliului Local nr. 283/2021, potrivit căreia deținătorii, administratorii sau chiriașii de imobile sau de apartamente au obligația „să inscripționeze, prin mijloace proprii, pe tăblițe puse la loc vizibil, numărul administrativ al imobilelor – clădiri și terenuri, iar în cazul blocurilor de locuințe, precum și al altor locuințe colective cu mai multe scări, să inscripționeze și numărul/litera scărilor”.
Încălcarea dispozițiilor de mai sus constituie contravenție și se sancționează cu amendă, de la 800 de lei la 1.500 de lei, pentru persoanele fizice, și de la 1.500 de lei la 2.500 de lei, pentru persoanele juridice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.