prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primarul comunei Budeasa, mesaj special de Ziua Mondială a Educaţiei!

Ziua Mondială a Educaţiei, care se sărbătorește în fiecare an în 5 octombrie, îmi oferă prilejul de a vă transmite felicitările mele sincere pentru aportul pe care vi-l aduceți zi de zi pentru educarea copiilor noștri și pentru modul în care îi determinați să treacă pragul școlii cu bucurie și speranță. Primiți, vă rog, urările mele de bine și împliniri profesionale, sănătate şi putere de muncă.
„Știu că mai sunt multe lucruri de făcut pentru ca școala să atingă acel nivel de performanță pe care ni-l dorim toți și vă asigur că modernizarea infrastructurii în învățământ este zilnic pe agenda mea, pentru că de educație depinde viitorul nostru.
Sunt alături de dvs, dascălii, așa cum sunt alături de copiii comunei noastre care văd în școală mecanismul substanțial de realizare și de reușită în viață. Vă mulțumesc pentru performanțele pe are le-ați înregistrat de-a lungul anilor și pentru dăruirea cu care vă îndreptați atenția spre copiii din comuna Budeasa!”, este mesajul transmis de primarul Rachieru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs