Primarul comunei Domnești – primele decizii

Edilul comunei Domnești a început să pună la punct problemele din primăria pe care o conduce încă din primele zile de la depunerea jurământului. La scurt timp după preluarea mandatului, Ion Doru Smădu a demarat mai multe investiții, dar a propus și realizarea unui audit pentru a afla care sunt problemele din administrația locală.

„Am decis să facem un audit în Primăria Domnești pentru a afla ce probleme sunt pentru a le rezolva. De asemenea, am actualizat în Rolul Agricol. Ca investiții, am semnat ordinul de începere al lucrărilor de realizare al trotuarului din centrul localității” a declarat edilul Ion Doru Smădu pentru Obiectiv de Argeș.

Distribuie prietenilor

Contract pentru asfaltarea a 6,3 km prin Compania Națională de Investiții – la un pas de semnare

Poate cel mai important demers făcut de edil în două săptămâni de la preluarea mandatului a fost finalizarea documentației pentru asfaltarea a peste șase kilometrii de drum cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.

„Am făcut demersurile la Compania Națională de Drumuri pentru asfaltarea a 6,3 kilometri de drum. Este faza a doua a proiectului, ceea ce înseamnă că în curând vom semna contractul. Finanțarea de la CNI va fi de aproximativ 1,7 milioane de euro” a mai spus edilul.