Primarul de la Rociu a cântat şi încins hore şi sârbe în nordul judeţului!

69

Primarul de la Rociu, Aurel Bălăşoiu a cântat şi încins hore şi sârbe în nordul judeţului! Cunoscut ca un petrecăreţ nu a ratat nicio ocazie de a juca şi cânta alături de interpreţii de muzică populară la Lereşti, la Balul Gospodarilor.

Edilul a venit cu eşarfa tricoloră pe piept, a urcat pe scenă alături de Marian Toader, organizatorul evenimentului pentru că Rociu este înfrăţită cu Lereştiul, pe motive de…multe mandate.

,,Ne-am înfrăţit. O comună din nordul judeţului Argeş cu una chiar din sudul judeţului. Consider că am ce învăţa de la acest primar deoarece este de 20 de ani în fruntea administraţiei locale din Rociu şi la toate alegerile are un procent de aproape 100%”, a declarat Marian Toader.

Din peisaj nu a lipsit, primarul de la Aninoasa, Ştefan Benonie edilul care are probleme cu legea şi riscă să îşi piardă mandatul înainte de tremen.

Nu s-a arătat supărat, a declarat că aşa e în politică şi trebuie să trăiască momentul. Petrecerea a fost prea frumoasă ca Benonie să îşi aducă aminte de greutăţile din administraţia publică.

Aurel Bălăşoiu s-a schimbat în straie populare după care alături de Toader şi Benonie a încins toată noaptea hore şi sârbe alături de sătenii prezenţi într-un număr foarte mare.