Primarul Ion Dumitrache, un model pentru administrația publică din județ

Edilul Ion Dumitrache, unul dintre oamenii cu o vastă experianță în domeniu și un model în administrația publică din județ, se poate mîndri, și de această dată, cu un nou mandat de primar.

 

Distribuie prietenilor

”Am încheiat primul mandat de 20 de ani și l-am început pe al doilea, tot de 20 de ani, mandat pe care, le promit, că îl voi duce la bun sfârșit”

După realizarea numeroaselor proiecte de o deosebită importanță și utilitate pentru cetățeni, Ion Dumitrache a venit în fața alegătorilor cu alte proiecte concrete, realizabile și de mare utilitate pentru cetățeni.  După principiul  ”omul sfințește locul”, se pot ghida locuitorii comunei Poiana Lacului, asta pentru că, în ultimii douazeci de ani, sub conducerea edilului Dumitrache, comuna s-a dezvoltat întru-un ritm alert. Locuitorii din Poiana Lacului se pot mândri cu o comună care se ridică la standarde europene dar și cu un primar care este un model în administrația publică din județ. ” Le mulțumesc tuturor cetățenilor care au avut încredere în mine și m-au reales, cât și celor care au avut o altă opțiune. Le mulțumesc tuturor și îi asigur de toată stima și implicarea mea în administrația din comună. Totodată le spun că am încheiat primul mandat de 20 de ani și l-am început pe al doilea, tot de 20 de ani, mandat pe care, le promit, că îl voi duce la bun sfârștit. Toate aceste lucruri s-au întâmplat sub egida unui singur partid, Partidul Național Liberal, partid în care voi rămâne pentru totdeauna”, a afirmat Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului.