prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primarul Ion Georgescu, despre dispariţia clubului FC Argeş: „Este mare păcat! Dobrin este la fel de trist, acolo unde este…”

Deşi este foarte ocupat cu mai multe proiecte şi cu activitatea zilnică pusă în slujba comunităţii, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu este cu gândul şi inima la echipa de fotbal, despre care n-a mai vorbit în ultimile luni.

Domnule primar, ce ne puteţi spune despre echipa de fotbal  CS Mioveni?
-Echipa se află în cantonament la Sinaia, unde sper să se pregătească bine…

Care este obiectivul echipei pe termen scurt?
-Alcătuirea unei echipe competitive, tinere şi de viitor. Primii paşi au şi fost făcuţi: în lot mai sunt doar trei jucători peste 25 de ani: Olteanu, Bogdan Stoica şi Năstăsie.

 Ayza nu mai este?
-Nu. Evoluţiile lui din returul campionatului trecut au fost departe de ce se aştepta de la el… Are o vârstă, iar în sport, şi în special în fotbal, anii nu iartă.

Iar pe termen lung, care este obiectivul?
-Reveirea în Liga I. Spercă vom promova în anul 2015 şi atunci vom fi pregătiţi pentru Liga I. De aceea facem acum o echipă tână, de perspectivă: vrem să revenim în elita fotbalului românesc!

În campionatul viitor CS Mioveni va juca la Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”?

-Mai mult ca sigur. Stadionul nostru va intra în renovare şi va fi adus la standardele cerute pentru Liga I. Vom primi de la Federaţia Română de Fotbal 140.000 de euro pentru aceste lucrări.

Cum comentaţi dispariţa clubului F.C. Argeş?
-Sincer, îmi pare foarte rău… Cred că marele Nicolae Dobrin este la fel de trist, acolo unde este, ca toţi suporterii argeşeni, pentru această situaţie.  Este mare păcat…

În această situaţie, CS Mioveni este port-drapelul fotbalului argeşean!
-Teoretic aşa este, dar cred că echipa Primăriei Piteşti va juca în Liga a II-a.  Mai multe poate să vă spună despre acest subiect domnul primar Tudor Pendiuc. 

În campionatul care va începe peste aproximativ o lună, o să fiţi mai aproape de echipa de fotbal?
-Proiectele pe care le avem, precum şi activitatea zilnică nu-mi permit deocamdată să fiu foarte aproape de jucători, dar voi urmări, chiar dacă din umbră, toată activitatea lor. Am toată încrederea în conducerea tehnică şi administrativă a clubului CS Mioveni.  
   

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.