PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ DE ZIUA FUNCŢIONARULUI PUBLIC

6

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj cu prilejul aniversării astăzi a Zilei Funcţionarului Public.
“Astăzi, 23 iunie, marcăm Ziua profesională a funcţionarului public. Cu acest prilej, adresez tuturor angajaţilor din domeniu public cuvinte de mulţumire şi profundă gratitudine pentru activitatea ce o realizaţi zi de zi. Instituirea acestei sărbători este o confirmare a rolului funcţionarului public în realizarea celui mai important obiectiv – asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetăţenilor.
Profesionalismul, experienţa, competenţa constituie cheia succesului, pentru care meritaţi cele mai înalte aprecieri.
Vă dorim mult succes în nobila activitate de funcţionar public, vă urăm sănătate, liniște sufletească şi noi performanţe profesionale în tot ceea ce realizați pentru binele comunității și al societăţii în general.
Sărbătoarea “Ziua funcționarului public” a fost instituită în scopul aprecierei importanței și rolului funcționarilor publici în societate, dar și ținând cont de prevederile Rezoluției din 20 decembrie 2002 a Adunarii Generale a Națiunilor Unite privind desemnarea zilei de 23 iunie – Ziua Națiunilor Unite pentru Serviciul Public”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.