Primarul orașului Mioveni a devenit bunic!

Ion Georgescu a devenit bunic în această dimineață! Fiica sa, Ana Maria, a născut o fetiță sănătoasă la un spital din Capitală.

„O zi extrem de importantă pentru mine și pentru familia noastră, un moment emoțioant și o bucurie greu de exprimat în cuvinte! Ana Maria și Augustin ne-au adus pe lume primul nepot, o fetiță frumoasă și sănătoasă, pe care părinții vor să o numească Teodora Maria.

Acest moment unic, reprezintă o nouă etapă în viața noastră, o nouă generație care aduce speranță și lumină în viața familiei.

Să fii sănătoasă și să ai parte numai de bucurii Teodora, pentru că iubită ești, ai fost încă dinainte să te naști și vei fi lumina ochilor noștri toată viața!” a transmis Ion Georgescu.

 

2 COMENTARII

  1. Cum dracu sa nască la București ,nu este patron de spital la mioveni?Aaaa ,stați puțin ,cred ca nu i a dat voie bona neonatoloagei sa vina sa o asiste.pt ca la Mioveni neonatoloaga cere voie bonei sa poată veni sa preia bebelusu🤣🤣🤣🤣

  2. Pai,normal, de când a aflat ca dr.Pahonțu – asa zisul ,,șef de secție”- nu e capabil sa opereze decât susținut de un medic de la București, mai bine s-a dus direct acolo…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here