Primarul și soția au ajuns în spital, în urma unui accident rutier!

45

Primarul și soția au ajuns în spital, în urma unui accident rutier! Primarul comunei Mioarele, Damian Ion Poştoacă, se afla la volanul unui Duster ce aparţine primăriei pe care o păstoreşte de ani buni. Acesta era însoţit de soţia sa şi aveau direcţia de mers dinspre Piteşti spre Câmpulung.

Cei doi au ajuns pe paturile spitalului din Piteşti după ce au intrat cu maşina de la primărie, într-un cap de pod. Totul s-a întâmplat vineri după amiază pe DN 73 pe raza comunei Mihăeşti.

Conform anchetatorilor, primarul Poştoacă, pe fondul altor preocupări, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor în dreapta direcţiei de mers. Maşina s-a izbit destul de violent de un podeţ de beton de pe marginea drumului.

“Erau răniţi, dar nu erau cum am mai văzut noi pe aici prin accidente. El le-a zis la poliţişti că îi era foarte cald, I se lipise cămaşa de spate şi soţia a vrut să ia o sticlă de apă de jos să îi dea să bea. El nu s-a mai uitat la drum, aşa că a ajuns în capul ăla de podeţ. Maşina e urât făcută, ei nu păreau grav”, a spus un localnic sosit la faţa locului.

Cei doi soţi Poştoacă au fost extraşi din autoturism şi au fost transferaţi cu o ambulanţa la CPU Câmpulung. Aici medicii de la urgenţă i-au stabilizat, le-au fost făcute radiografii, iar diagnosticul a fost de fractură de calcaneu, iar soţia sa fractură de femur şi de pumn. Cei doi au solicitat să fie transferaţi la Spitalul Judeţean Argeş pentru a primi îngrijiri medicale. La solicitare au fost trimişi la Piteşti.

În cauză, poliţiştii de la Biroul Rutier Câmpulung au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.