prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Prime colosale pentru jucătorii FC Argeș! Miză imensă în meciul cu Dinamo!

Jucătorii FC Argeș vor primi sume frumoase de bani dacă vor reuși să se impună în meciurile de baraj cu Dinamo. După un sezon în care remizele și înfrângerile au fost la ordinea zilei, conducerea clubului a luat decizia de a-i răsplăti pe fotbaliști dacă vor reuși să salveze echipa de la retrogradare. Daniel Stanciu, directorul executiv de la FC Argeș, a anunțat recent că suma promisă de principalul sponsor se ridică la aproximativ 100.000 euro.

CITEȘTE ȘI: JURNALISTUL ADI ILINCA VA FI ÎNMORMÂNTAT ASTĂZI! APROPIAȚII, AȘTEPTAȚI SĂ ÎȘI IA RĂMAS BUN!

„E o dublă foarte grea, chiar dacă calculele hârtiei ne dau favoriți. Am urmărit mai multe jocuri, în special cel cu CSA Steaua, și mi-a plăcut foarte mult ambiția jucătorilor. Cu siguranță aportul suporterilor pe Național Arena luni și apoi la Pitești va fi un atu important pentru jucători. Va fi dificil, spun că se joacă. Noi ne dorim să salvăm acest sezon, important este să rezolvăm jocurile cu Dinamo, să menținem echipa în Liga 1, apoi vom avea timp de analize. Avem o primă importantă promisă de principalul sponsor al echipei. Peste 100.000 de euro în total. Este valabilă, rămâne în picioare”, a precizat Stanciu la „DigiSport Special”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs