Primele declarații făcute de patronul firmei Brădet

DISTRIBUIȚI
bradet, ecoli, lactate, bebelusi_infectati

Patronul Fabricii Lactate Brădet, Marius Badea, a făcut primele declaraţii după publicarea rezultatelor parțiale ale anchetei desfășurate în cazul îmbolnăvirilor pe bandă rulantă ale bebelușilor din județul Argeș. Patronul a izbucnit în lacrimi în timpul declaraţiilor, spunând că nu crede că fabrica îşi va mai putea continua activitatea, deşi rezultatele analizelor efectuate până în acest moment au ieşit bine.  „Toate controalele au dovedit că ne facem datoria cu responsabilitate. Utilajele sunt de ultima generaţie, sunt pornite în prezenţa mea. Implicarea mea şi a familiei mele a fost maximă. Am pus mai mult decât suflet. Acolo am copilărit (la Brădet – n.r) şi am vrut să dezvolt zona„, a declarat acesta.

Badea a explicat că fabrica nu este închisă, ci doar secţia unde se face brânza proaspătă, cea de la care s-ar fi îmbolnăvit bebeluşii din Argeş.

Fabrica deţine două linii: cea unde se fabric iaurt, smântână, caşcaval, unde omul nu intră în contact cu produsul, şi cea a brânzeturilor, unde intervine omul. Luăm măsuri de siguranţă. Suntem convinşi că avem oameni responsabili, dar nu putem sta în fiecare secundă după angajaţi”, a declarat acesta.