prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primul criminal în serie din Argeș condamnat pe viață – la un pas de eliberare! Cum e posibil?

Iulian Țigănilă, cunoscut drept „Râmaru de Argeș”, ar putea să fie eliberat din închisoare după ce judecătorii i-au schimbat pedeapsa din închisoare pe viață cu o sentință de 25 ani de detenție. Bărbatul a oripilat județul Argeș și întreaga țară la sfârșitul anului 2000, când ar fi ucis șapte persoane, atât în localitatea natașă Ungheni, cât și în Olt.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI DOI ANGAJAȚI DACIA, MORȚI UNUL DUPĂ ALTUL! ÎN LOC DE CUNUNIE, ÎNMORMÂNTARE!

Procurorii au reușit să demonstreze că Țigănilă este autorul a cinci crime petrecute în Argeș și Olt, într-un singur an, 1998-1999. În respectiva perioadă, patru bărbați și o femeie au dispărut în mod misterios din localitatea Ungheni, ale căror cadavre aveau să fie găsite mai târziu în canale colectoare sau fântâni. Toate victimele aveau câteva lucruri în comun: pasiunea pentru alcool, ceva bunuri pe numele lor, familii cu care nu prea aveau relații și cel mai important, toate au fost văzute în decursul timpului în apropierea lui Țigănilă. După ani de anchete și procese, magistrații de la Curtea de Apel l-au condamnat, în premieră, pe Țigănilă la detenție pe viață.

Acesta a făcut recent contestație în anulare la decizia judecătorilor din anul 2015, iar în primă instanță i s-a redus sentința la 25 ani. Dacă hotărârea instanței nu va fi atacată cu apel, Țigănilă poate cere liberarea condiționată, dat fiind faptul că și-a îndeplinit fracția din condamnarea executată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs