Probleme cu voucherele de vacanță! Ce se întâmplă cu acestea

DISTRIBUIȚI

După zile întregi de buluc la coada pentru voucherele de vacanță în Grecia,directorului Centrului de Seniori din București, Alexandra Dobre a venit cu noi detalii.

Conform spuselor acesteia, începând de astăzi, nimeni nu se mai poate înscrie în tabăra,, La un pas prin tărâmul legendar al Greciei”.

„Nu mai putem înscrie oameni pe liste, pentru că începând cu ziua de joi, când s-a stat la coadă și s-au trecut pe liste în ordinea venirii dumnealor, am ajuns la 970 de persoane înscrise. Din 970 am putut verifica 250 de persoane, care au fost validate pentru că aveau dosarele complete, cu promisiunea ca de astăzi să reluăm de la numărul 251 acea listă.  În această dimineață, oamenii nu au ținut cont că sunt deja 970 de oameni înscriși pe listă și au venit să se treacă pe o listă de așteptare. Noi nu am putut să le restricționăm acest lucru, așa că s-au trecut pe lista de așteptare aproximativ 400. Dar noi nu mai putem înscrie nici pe această listă din acest moment, pentru că le dăm speranțe deșarte oamenilor. Sunt 970 de oameni înscriși joi cărora mai avem doar să le verificăm dosarele, iar astăzi sunt deja 400 și ceva. Locurile au fost limitate. O să încercăm să reluăm acest proiect”,   a fost declarația Alexandrei Dobre.

Această tabără în Grecia a fost organizată la cererea Primăriei Capitalei, pentru 1000 de pensionari în perioada august-septembrie, în Paralia-Katerini, pe o perioadă de 8 zile. Cei care beneficiază de această vacantă sunt pensionarii ce au vârsta de minim 50 de ani, au domiciliul în București, iar venitul nu depășește salariul minim pe economie. În urma acestor vouchere, pensionarii vor avea incluse mesele, cazarea, transportul, petrecerile, excursiile, dar și vizitarea tuturor atractiilor turistice.  Suma pe care Primăria Capitalei trebuie să o plătească firmei SC TRAMP TRAVEL INTERNATIONAL SRL, este de 1.750.000 de lei fără tv,scrie site-ul Centrului pentru Seniori.