prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Proiect finanțat de Guvern, plătit din banii Primăriei Câmpulung! Măgeanu: „Ar fi trebuit demult închis!”

Proiectul „Piața Neacșu reunește comunitatea” este în continuare finanțat de la bugetul local al municipiului Câmpulung, deși în 2021 a primit finanțare de la Guvern, a atras atenția Norris Măgeanu, președinte PNL Câmpulung. Elena Lasconi, edilul orașului de la poalele Mateiașului, anunța la vremea respectivă că a obținut o finanțare guvernamentală nerambursabilă „cum nu s-a mai văzut” pentru proiectul „Câmpulung 500”, din care face parte și „Piața Neacșu reunește comnitate”, care prevedea amenajarea a șase piețe în zonele importante din oraș.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

 „Piața Neacșu reunește comunitatea” – acesta este un proiect care a fost dat în 2021, unde primăria a luat fonduri de la Guvern și ar fi trebuit demult închis. Nu știu de ce apare propunerea asta de a primi bani din bugetul propriu. Oricum, proiectul nu este terminat. Sunt șase piețe care ar trebui făcute. Sunt doar trei, care sunt încă în lucru. Proiectul Câmpulung 500, cum s-a numit, care marca 500 ani de la scrisoarea lui Neacșu, a fost undeva 12-14 milioane. Din acest proiect făcea parte această bucată care se referea la „Neacșu reunește comunitatea” și înseamna construcția unor piețe în zone importante din Câmpulung – în zona Pieței Mari, în zona Pieței Rotunda, în zona de vizavi de Piața Câmpulung, undeva în Grui, la ieșirea înspre Lerești și Brașov” a declarat Norris Magăeanu.

„S-a lucrat trei săptămâni, indiferent că au fost -2 grade, -5 grade”

Numai că lucrările nu au început nici în 2021, nici în 2022, ci abia la finalul anului trecut. Acesta, se pare că este și motivul pentru care a fost alocată o nouă sumă din bugetul propriu al Primăriei Câmpulung pentru anul 2024.

„Proiectele au început mult mai târziu, al treilea, cel de vizavi de primărie a început undeva în decembrie 2023. S-a lucrat trei săptămâni, indiferent că au fost -2 grade, -5 grade, nu știu de ce, și după s-a oprit. Nu știu de ce. S-au oprit lucrările fără să-l termine, iar acum sunt la stadiul de undeva de 80%, ca și celelalte. În propunerea de buget pe 2024, apare o sumă de bani din bugetul propriu pentru acest proiect, care a fost finanțat de guvern și oricum nu este făcut” a adăugat Măgeanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs