PSD Argeș: „Guvernarea PNL a demonstrat că nu are soluții și nici vreun plan coerent de combatere a pandemiei și nici nu are cu cine”

13
Guvernarea PNL a demonstrat că nu are soluții și nici vreun plan coerent de combatere a pandemiei și nici nu are cu cine.
Am văzut cum (nu) au pregătit deschiderea școlilor, cum (nu) au pregătit ATI-urile, cum au pregătit alegerile locale.
Consecințele le vedem cu toții: aproape 800 de școli închise, peste 4.000 de copii infectați în doar o lună, capacitatea de spitalizare la ATI-uri nu a crescut deloc, explozie de cazuri după alegerile locale.
Fără controlul pandemiei, nu vom mai putea vorbi nici despre locuri de muncă, despre economie, siguranță sau democrație.
Economia distrusă de PNL mai poate fi redresată, dar viața sau sănătatea distrusă nu mai pot fi luate înapoi.
Nu e nevoie să fii medic pentru a vedea legătura directă dintre #alegerile locale și creșterea pandemiei.
Decidenții politici trebuie să cântărească foarte bine dacă își asumă o creștere și mai mare a numărului de cazuri grave care va depăși capacitatea sistemului medical.
Își asumă acești decidenți liberali, în frunte cu Iohannis, scenariul în care, din cauza scrutinului din decembrie, vom avea pacienți COVID în stare severă care nu vor putea fi tratați?
Își asumă Iohannis un #genocid de sănătate publică în România, în urma unui nou scrutin electoral, după ce am văzut efectele alegerilor locale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here