PSD Argeș și-a tras purtător de vorbe… mute!

DISTRIBUIȚI
dav

Social democrații argeșeni s-au gândit că stau prost la capitolul comunicare și și-au tras purtător de cuvânt. Deși s-a ocupat până acum neofiocial de așa zisa relație cu presa, Diana Eftene, consilier județean și director AFIR Argeș a fost desemnată purtătoarea de cuvânt a PSD Argeș.

Comunicarea nu a fost niciodată punctul forte al pesediștilor din Argeș, uneori fiind chiar inexistentă sau când a existat a fost un simplu comunicat cu un limbaj de lemn. Astfel, după discuțiile de vineri de la Golești, organizația județeană a decis să intre în rândul lumii și să desemneze pe cineva care să le transforme ideile în cuvinte și să le transmită mai departe ziariștilor.

Alegerea nu a fost alta decât tânăra Diana Eftene, care a ajuns șefa comunicării PSD Argeș. Și asta în condițiile în care nu i-a auzit nimeni glasul în ședințele CJ, iar de apariții pe la conferințele de presă nici nu se mai pune problema. Ce să mai spunem că o „recomandă” proba orală picată la prima încercare de a ajunge directorul AFIR Argeș?

Poate de atunci și-a găsit cuvintele și va face o minune prin care să îl facă și pe extrapromovatul Dan Manu gelos pentru modul cum comunică cu jurnaliștii!

În altă ordine de idei, este de apreciat faptul că nu au mai adus pe cineva din județele vecine pentru a le purta vorbele mai departe (cum se întâmplă la Consiliul Județean Argeș) și au ales pe cineva din ograda proprie.