PSD Argeş umilit crunt de Jenica Dumitru!

71
Primăriţa Ioana Jenica Dumitru

Membru într-un singur partid? O doctrină pe viaţă? Niciodată! Cel puţin asta ne demonstrează primăriţa de la Ştefăneşti. După ce a trecut pe la PP-DD, de unde a câştigat un mandat de deputat, ulterior a trecut la UNPR, a dispărut pentru o perioadă şi a ieşit edil din partea PSD. Acum, nu face altceva decât să întoarcă spatele social democraţilor argeşeni şi pur şi simplu să-i umilească pe Facebook. Asta în condiţiile în care fără PSD Argeş nu ar fi “pupat” vreodată fotoliul de primar….

După un an, Ioana Jenica Dumitru s-a plictisit de social democraţi şi a început să susţină, mai direct, mai indirect alte partide politice. Prima dată a ţinut „trena” PNL prin omagierile şi manifestările făcute în cinstea liberalilor care au pus bazele partidului.

Nu a trecut mult şi s-a plictisit, din nou! Recent primăriţa s-a îmbrăcat cu un tricou cu… PMP. Ca să fie totul dat pe faţă a postat şi următorul mesaj: „”Daddy Bulf mi-a zis ca dacă am sa mănânc un măr pe zi si am sa umblu îmbrăcată in acest tricou,voi eradica toată corupția din Stefanesti !”.

Ne întrebăm de ce nu îşi depune mandatul de primar şi să încerce să candideze la alegerile anticipate din partea altei organizaţii politice sau ca independent. Răspunsul este unul clar: nu mai pupă încă un mandat de primar!