prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

PSD Cocu, MOȘ CRĂCIUN pentru copiii din comună! Treninguri și dulciuri pentru toți elevii!

Sărbătorile sunt mai frumoase pentru copiii din comuna Cocu! Noua conducere interimară a PSD Cocu le-a făcut o surpriză tuturor copiilor de școală și grădiniță din comună. Președinte interimar Dan Predan, viceprimarul Gheorghe Mariniță, consilierul local Ion Martin și George Marghiolu (membru) au fost trimișii lui Moș Crăciun și le-au dăruit tuturor elevilor și preșcolarilor câte un trening și dulciuri.
“Perioada sărbătorilor este una specială. Ne-am dorit ca, prin acțiunea de astăzi, să facem o bucurie tuturor copiilor din localitate și să le facem #sărbătorile mai frumoase. Suntem parte a comunității și ne bucurăm împreună de perioada Crăciunului, o perioadă în care trebuie să fim cu toții mai buni, mai calzi, mai aproape unii de alții. Sărbători fericite tuturor locuitorilor din comuna Cocu!”, a declarat președintele interimar al PSD Cocu Dan Predan.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs