PSD – la un pas să piardă șefia CJ Argeș

30

PSD ar putea pierde șefia consiliului Județean Argeș! După succesul răsunător al PNL și al USR la alegerile europarlamentare, social democrații riscă să piardă mai multe consilii județene la nivel național, dar și multe primării. Și asta, dacă cele două formațiuni politice vor face o alianță și vor merge cu un candidat unic.

Această ipoteză este din ce în ce mai aproape de a fi pusă în aplicare, existând discuții la nivel local, dar și la nivel național. Astfel, potrivit unui studiu făcut de Adevărul.ro, social democrații ar mai rămâne doar cu câteva județe din Sudul țării.

Planul PNL – USR pentru Argeș

Liberalii argeșeni vor începe negocierile cu USR Argeș pentru a forma o alianță pentru alegerile locale din 2020! După succesul de la scrutinul din 26 mai, peneliștii împreună cu useriștii încearcă să maximizeze cât de mult se poate scorul pe care o să-l obțină.

Astfel, potrivit surselor noastre, liberalii ar renunța la funcția de primar al Piteștiului, lăsândul pe ionuț Moșteanu în fruntea Primăriei Pitești, în schimbul șefiei CJ Argeș.

Miuțescu: „Suntem dispuși să colaborăm cu colegii din PMP și USR”

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a confirmat indirect alianța pe care o va forma cu USR Argeș. „În doi ani ne-am dublat scorul în Argeș, dar nu ne-am bucurat exagerat. Este un pas spre ceea ce ne dorim cu toții, după 30 de ani să schimbăm puterea locală din Argeș. Este un obiectiv pe care trebuie să-l ducem la îndeplinire în 2020. Suntem dispuși să colaborăm cu colegii din PMP și USR. O colaborare cu USR ne va pune în situația de a câștiga alegerile locale”, a spus Miuțescu la ultima conferință de presă.