prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Punctul de lucru SMURD de pe Transfăgărășan s-a închis!

Începând cu data de astăzi, 26 octombrie 2023, Punctul de Lucru temporar al Inspectoratului pentru Situații de Argeș al județului Argeș, de pe Transfăgărășan, Baza Salvamont ”Cota 2000” și-a încetat activitatea.

Acesta a fost încadrat cu un echipaj format din paramedici SMURD și o ambulanță de tip B2, pentru a asigura primul ajutor calificat, iar în aproximativ patru luni de la operaționalizare, salvatorii au gestionat 65 de misiuni. Dintre acestea, 23 au fost urgențe medicale, 10 accidente rutiere, 29 de monitorizări ale zonelor în care și-au făcut prezența animalele sălbatice, iar trei au fost alte tipuri de intervenții.

Operaționalizarea s-a făcut în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a Instituției Prefectului, având scopul de a asigura o intervenție operativă în situațiile de urgență medicală pe DN 7.C. – ”Transfăgărășan”, inclusiv în zona județului Sibiu, colaborând cu ISU Sibiu.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs