Radu Perianu riscă excluderea din PNL Argeș! A reușit „să fasifice falsul”!

894

Radu Perianu, fost președinte la PNL Pitești, a recidivat în încercarea de a-l îndepărta pe Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeș de la conducerea partidului, după ce anul trecut a organizat un puci de toată frumusețea soldat exact cu….nimic. Doar cu câteva excluderi ale unor membri folosiți de acesta ca să preia controlul partidului.

Radu Perianu este un fel de umbră liberală: toată lumea știe că există, dar nimeni nu-l vede pe la partid sau pe la vreo acțiune politică. Apare numai când e de dat cu paru’, ceea ce e ciudat pentru un politician destul de tânăr, pe deasupra și avocat. Pare că urmează ordinele cuiva…

Radu Perianu riscă să fie exclus din PNL pentru că s-a folosit de numele și semnăturile unor colegi

Zilele trecute, Perianu s-a gândit că dă lovitura și că, dacă revine cu pâra la București, va avea șanse mai mari de această dată. Numai că, trucul folosit nu doar că nu l-a ajutat, dar și-a pus în cap mulți liberali în al căror nume a vorbit fără să aibă acordul. Mai grav de atât, s-a folosit de semnăturile unora dintre ei atașate la o scrisoare de acum un an. Și chiar mai grav, de data aceasta riscă să fie exclus pentru metodele deloc statutare folosite.

Mare le-a fost mirarea celor din conducerea centrală a PNL când s-au trezit cu o altă scrisoare pârâcioasă a lui Radu Perianu, încheiată la fel ca și cea de anul trecut, cu cererea ca Miuțescu să fie demis. Și mai mare a fost mirarea când au văzut că, în afară de o nouă plângere, Perianu a atașat aceeași foaie cu semnăturile de acum un an. Dacă nu ar avea iz ilegal, în sensul folosirii în alt scop al unor semnături, ar fi chiar de râs toată stratagema acestuia. Succint, suita erorilor este cam în felul următor:

  1. A atașat o listă de semnături de acum un an;
  2. Lista nu mai este de actualitate, mai mulți dintre semnatarii de atunci nemaifiind membri PNL Argeș (Ion Baicea, Gheorghe Purcaru, Dragoș Boncea, Constantin Bîlea, Virgil Baciu- foști primari liberali, Hristescu George- fost președinte TNL, Năvligu Raul Gabriel-fost președinte CSL).
  3. Și anul trecut lista de semnături era o făcătură, mulți dintre liberali semnând cu totul alte tabele care nici nu coincideau între ele ca și tip de scris;
  4. Niciunul dintre cei din lista de anul trecut nu știe de scrisoarea lui Perianu și de faptul ca li s-au folosit semnăturile;

Așa cum spuneam, semnatarii de pe listă (dintre care mulți nu au știut nici anul trecut că numele și semnăturile le vor fi folosite împotriva conducerii de la Argeș), nici anul acesta nu au fost anunțați, nu mai spunem că nu li s-a cerut acordul. Iată declarațiile câtorva dintre ei:

 Gabriel Popa, primarul comunei Albeștii de Argeș: „Nu am fost contactat de nimeni. O să discut cu domnul Miuțescu. Probabil că unele persoane care nu au fost în campanie încearcă să destabilizeze PNL Argeș”

Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla: „Nu m-a sunat nimeni. Nu știu ca persoanele care au semnat anul trecut respectiva scrisoare să își mai dorească demisia domnului Miuțescu”

Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului: „Nu știu nimic. Nu am avut timp nici să mă odihnesc sau să mă bucur pentru noul mandat”

Gabriel Vasilescu, președinte PNL Topoloveni: „Pe mine nu m-a contactat nimeni. Nu știu nimic despre așa ceva. Probabil este vorba despre scrisoarea de anul trecut….”

Practic se reia episodul de acum mai bine de un an dar, de data aceasta, fără niciun fel de susținere. Unde mai pui că scrisoarea pârâcioasă a fost trimisă de Radu Perianu la toate organizațiile din țară! Uite-așa, ca să-i facă de râs pe colegii de la Argeș! Că de vreun folos nu le-a fost niciodată…Cumva, istoria se repetă, dar cu un singur actor. Iată cu au decurs lucrurile anul trecut: https://ziarobiectiv.ro/suspiciuni-de-fals-puciul-impotriva-presedintelui-pnl-arges/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here