Rădulescu tuna şi fulgeră! “Şerban Valeca este o nulitate”

DISTRIBUIȚI

Cătălin Rădulescu l-a făcut “cu ou şi oţet” pe preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca. După ce i-a fost retras sprijinul politic în CEx-ul de luni, deputatul Mitralieră l-a făcut pe şeful social democraţilor argeşeni “nulitate”.

„Nu înseamnă nimic. Eu nu comentez decizia preşedintelui partidului niciodată, nu fac comentarii. Când el decide într-un fel, înseamnă că el are dreptate. Dacă colegii mei din CEx aşa au hotărât,  le respect decizia. Am de comentat vizavi de decizia unei nulităţi ca persoană, care se numeşte Şerban Valeca, de la care a plecat toată povestea asta. Un om care pentru mine este o nulitate, nu a făcut nimic pentru judeţul Argeş. Litigiul este între mine şi el personal, nu între mine şi preşedinte sau între mine şi CEx. El are cu mine ce are cu toţi cei care sunt mai buni ca el”, a declarat Rădulescu.

Mai mult, acesta  a susţinut că nu ia în calcul demisia din partid, având susţinere din partea colegilor săi şi a anunţat că cel mai probabil îi va face lui Şerban Valeca o plângere penală pentru abuz în serviciu.

„Demisia din partid? Doamne fereşte. Cum să plec din partid pentru că vrea Valeca? CEx-ul a validat ce a cerut el. Atât. O să văd care e răspunsul Comisiilor de Etică judeţene şi naţionale, că s-ar putea ca şi ei să îmi dea dreptate. Mare lucru n-a făcut, doar că vezi Doamne nu mă va mai susţine când voi vrea să candidez peste doi ani. Oricum, cred că cel mai probabil o să îi fac plângere penală pentru abuz în funcţie şi am să îl dau în judecată. El are un fel de a acţiona foarte dur, primăriţei de la Ştefăneşti i-a zis că îi dă cu capul în gură, pe alţii a zis că îi bate, puteţi să îi întrebaţi pe primari. A făcut arte marţiale şi crede că partidul e un fel de buzunar al lui cu care să facă ce vrea. Am avut confruntări directe non-stop de când a ajuns preşedinte. Colegii mei au vrut chiar să mă propună liderul grupului în Parlament, eu am o susţinere foarte mare. El nu e agreat. Problema e locală. Am  primit ofertă de la mai multe organizaţii să merg la ei, dar eu sunt un legist, vreau să îl acţionez pe cale legală. El nu citeşte, nu cunoaşte legile pe care le votează, e un agramat, e ceva ce nu vă puteţi imagina”, a explicat Cătălin Rădulescu.