Rădulescu: „A venit domnul Dragnea și mi-a spus să votez cu Valeca”

Cătălin Rădulescu a lansat o serie de atacuri la adresa lui Șerban Valeca. Acesta a susținut că, în urmă cu patru ani, a fost „sfătuit” de Liviu Dragnea să nu candideze și să îl voteze pe Valeca pentru șefia PSD Argeș.

„Mă întreba domnul preşedinte Ciolacu (…) de ce nu mai candidez. Păi, domnul preşedinte… acum patru ani de zile am vrut să candidez, pe vremea când preşedinte era domnul Liviu Dragnea care m-a chemat pe mine, pe colegul meu Mircea şi mi-a zis: îl susţii pe Valeca! Că vrei, că nu vrei, îl susţii pe Valeca!

Patru ani de zile mi s-a reproşat şi de către primari şi de către colegul meu domnul Mânzână că dacă-l alegeam pe dânsul lucrurile în Argeş mergeau extraordinar de bine. Atuncea m-a pus pe gânduri şi zilele astea m-am gândit foarte bine: o fi avut dreptate sau poate aşa trebuia să fac.

Acuma, m-am gândit – că ştiţi că eu sunt aşa şi eu le spun exact cum trebuie să le spun – dom’le, mie nu mi-au plăcut securiştii în viaţa mea, ştiţi? Eu când văd că se implică Securitatea sau securiştii sau aşa… merg cu cealaltă echipă. Totdeauna am fugit de chestiunea asta, sau alte forţe…

La un moment dat mă tot gândeam să candidez, când am văzut că se implică şi dinozaurii politici ai Argeşului, domnul Nicolescu (Constantin Nicolescu – fost preşedinte al PSD Argeş, fost şef al Consiliului Judeţean Argeş – n.r.) şi domnul Tămagă zic: aoleu, ce mă fac io, că io n-am dinozauri”” a „tunat” Răduulescu.