RAMPĂ PENTRU PETRUŢ!”, SPECTACOLUL CARITABIL CARE A STRÂNS LACRIMI ŞI BANI

10

Un concert caritabil pentru sprijinirea lui Leonard Petruţ Dănescu, elev în clasa a VI-a B la Școala “George Topârceanu” din Mioveni, care se deplasează în scaunul cu rotile, a fost organizat aseară la Centrul Cultural Mioveni.
Au urcat pe scenă elevii Școlii “George Topârceanu”, colegii lui.
Sala de spectacole a Centrului Cultural s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei care au dorit să participe la acest spectacol, emoţionaţi de drama tânărului din Mioveni.
Suma strânsă în urma acestui eveniment este de aproximativ 12.000 lei. Banii vor fi donați familiei.
Reamintim că Petruț își dorește să vină la școală, pentru a face orele de curs alături de colegii lui, dar pentru a face asta are nevoie de o rampă specială, care să fie montată în scara de bloc. Această rampă ar costa 9 000 de euro, o sumă foarte mare, pe care familia lui nu și-o poate permite.
Cei care vor dori să doneze o vor putea face în continuare în contul deschis la BRD, RO25BRDE030SV84307880300, titular cont: Tudor Ionela Magdalena.
Evenimentul a fost organizat de Școala “George Topârceanu” și Asociația de Părinți a Școlii, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Asociația Inițiativele Voluntarilor “FOR” Mioveni.