Răsturnare de situație în cazul accidentului de la Merișani!

Pe 7 octombrie un grav accident de circulație s-a produs în comuna Merișani. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost aproape decapitat de cuva unui excavator care a smuls, pur și simplu, plafonul autoturismului pe care acesta îl conducea. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar după intervenția chirurgicală a medicilor a intrat în comă. După două săptămâni bărbatul și-a revenit iar acum organele de cercetare stabilesc în ce condiții s-a produs accidentul. 

Salvarea a venit în două minute pentru că se afla în apropiere

Accidentul a fost cumplit. Mulți spun că Mădălin Tudose a avut zile de la Dumnezeu pentru că, pe lângă faptul că a văzut moartea cu ochii, a avut norocul ca ambulanța să vină la fața locului în numai două minute deoarece echipajul se afla în apropiere, după ce fusese chemat la o altă intervenție. Tânărul din Pitești, care pe 17 octombrie a împlinit 26 de ani, a ieșit din coma profundă în care se afla, exact de ziua lui. După o intervenție chirurgicală extrem de complicată pe creier, Mădălin a deschis ochii în sfârșit, spre bucuria apropiaților care așteptau cu lacrimi în ochi să se întâmple o minune. Tânărul s-a aflat în stare foarte gravă, iar medicii erau rezervați în ceea ce privește emiterea unui pronostic. Dar iată că totul merge spre bine, iar dacă Mădălin Tudose își va reveni complet, urmează să fie audiat de organele de cercetare pentru că în cazul accidentului s-a întocmit un dosar penal de vătămare corporală din culpă. Iar conform procedurilor, declarația celui care conducea excavatorul trebuie confruntată cu cea a victimei, iar ulterior trebuie să se stabilească dacă plângerea este menținută!

Distribuie prietenilor

Martorii spun că șoferul circula cu viteză 

Desigur, în cazul de mai sus am folosit puțin limbajul de lemn deoarece Poliția nu a stabilit, la acest moment, cine se face vinovat de accidentul petrecut pe raza comunei Merișani, mai exact pe drumul național care leagă Piteștiul de Curtea de Argeș. Și asta întrucât la dosar mai trebuie depuse expertize, procese verbale de constatare și certificate medico-legale. Ceea ce putem spune este că există varianta, neconfirmată încă de organele de cercetare, că Mădălin Tudose este cel care ar fi provocat accidentul. Din spusele martorilor, iar aici ne referim la angajații societății General Trust din Pitești care efectuau lucrări pe respectivul drum la acel moment, tânărul a fost cel care a intrat cu mașina în excavatorul ce aparține firmei de construcții. „Am fost și eu la fața locului după accident. Din câte mi-au spus inginerii mei și oamenii care au văzut totul, se pare că băiatul a fost de vină. Avea viteză mare… Vedeți, acolo se lucrează iar cel de pe excavator monta niște parapeți metalici pe marginea drumului. Circulația a fost oprită la un moment dat, iar după ce mașinile au trecut, cel care se ocupa de dirijarea autoturismelor a făcut semn că se pot continua lucrările în momentul în care pe drum nu mai trecea nimeni. Mi s-a spus însă că mașina tânărului a apărut deodată și că s-a oprit direct în excavator. Cel care dirija circulația chiar mi-a zis că dacă nu se ferea, era direct luat pe capotă! Dar nu mai contează… Bine că șoferul și-a revenit și că nu s-a întâmplat ceva mai rău, Doamne ferește. Oricum, mie asta mi s-a spus de la cei de față, anume că nu angajatul meu a fost de vină” a declarat Cătălin Spătaru, patronul firmei General Trust.