Războiul „Generalilor” în Consiliul Local Pitești!

Dumitru Tudosoiu, actual inspector general școlar al ISJ Argeș și viceprimarul Laurențiu Zidaru, fost general adjunct, au fost protagoniștii unui episod cel puțin neplăcut la ultima ședință a Consiliului Local Pitești. 

Așa cum nu credem că l-am mai văzut vreodată, Tudosoiu s-a „pornit” contra vicelui care propunea trecerea noii clădiri aflate în curs de reamenajare a Colegiului Economic „Maria Teiuleanu”. Nu l-au convins argumentele pentru că nici nu era nevoie, Tudosoiu fiind nemulțumit de faptul că abia după patru ani de la demararea proiectului de reabilitare „a aflat” că Primăria Pitești vrea să ia în administrare clădirea aproape gata finalizată.

Nu cine administrează pe viitor clădirea menită să găzduiască sportivii unor cluburi piteștene, olimpicii și nu numai, pare să-l fi deranjat, ci faptul că nu ar fi fost informat nici măcar de către colegul său de partid.

Distribuie prietenilor

Argumentele lui Zidaru chiar s-au pierdut în eter căci, într-un final, Tudosoiu a dat cu pumnu-n masă și a și părăsit sala nervos pentru câteva minute bune.

Agitația a luat sfârșit cu votul la mustață al consilierilor. Vot pozitiv, în ciuda iureșului din sală.

Când i s-a reproșat că nu conduce cum trebuie ședința, liberalul Narcis Sofianu a replicat râzând: “Să intre gardianul pentru a restabili ordinea!”