Reacţie virulentă după scandalul ţiganilor din Bascov! “Poliţiştii de la Başcov închid ochii la ceea ce fac romii de dragul unui ghiul din bronz”

DISTRIBUIȚI

Consilierul local Narcis Sofianu aduce acuzaţii grave la adresa Poliţiei Rurale Bascov după ce două clanuri de ţigani s-au bătut cu bate şi topoare în faţa primăriei localităţii.

Liberalul susţine că poliţiştii care lucrează în comună sunt pe mână cu rromii, iar din această cauză nu iau nicio măsură.
De zeci de ani avem nişte probleme cu nişte comunităţi de cetăţeni de etnie romă care au o singură ocupaţie: infracţiunea. Aceşti cetăţeni nu şi-au trimis niciodată copiii la şcoală şi cred că nu au avut în viaţa lor nici un văr de-al doilea care să fi fost angajat. Cele care panacotau pe vremea când eram eu copil, acum sunt bunicile celor care panacotează acum pe autobuzul 2 şi nimeni din Poliţie nu face nimic. Poliţiştii de la Başcov închid ochii la ceea ce fac romii, de dragul unui ghiul din bronz, al unui pulover adus din alte ţări sau mai ştiu eu ce plocoane. La această bătălie romii aveau topoare la ei. Cine îi încurajează? Poliţiştii se fac că nu văd. Şeful Poliţiei de la Bascov nu îşi face datoria. A ieşit la acest scandal pentru că se ştia că este în post şi nu a apucat să fugă. Aceste comunităţi îşi fac de cap şi nu ia nimeni nicio măsură. Eu sper ca domnul comandat Berechet să dea un semnal să se ştie că în Poliţia Argeş nu au loc cei care au cumetrii cu astfel de lichele.”, a declarat Sofianu.