Record de viteză în Argeş!

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație permise de conducere și au fost retrase certificate de înmatriculare.

Distribuie prietenilor

Acţiunea poliţiştilor musceleni a condus la depistarea unui conducător auto din Câmpulung care, a atins recordul la viteză în Argeş.

Bărbatul a dat în RADAR cu 210 km/h, pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti, prin zona Postului de Polţie din localitate. G.D.I. de 41 de ani din Câmpulung, a fost tras pe dreapta de cadrele Biroului Rutier din Câmpulung, dar a putut opri bolidul, un Audi A 7, după circa un km.

Pentru că a rulat cu o viteză mare, poliţiştii i-au reţinut permisul pentru 90 de zile şi i-au aplicat o sancţiune contravenţională de 2.900 lei.