prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Reglare de conturi între găști! Scandal monstru în benzinărie!

Mai mulți tineri s-au bătut într-o benzinărie, iar imaginile de groază au fost surprinse de camerele de supraveghere. Din câte se pare, între doi minori au izbucnit mai multe conflicte, iar în urmă cu câteva zile și-au anunțat frații mai mari. Acesta este și motivul pentru scandalul este catalogat în acest moment drept o reglare de conturi între găști.

CITEȘTE ȘI: UN PITEȘTEAN ȘI 13 ROMÂNI AU TERORIZAT CALIFORNIA! ANCHETĂ FBI ÎN ARGEȘ!

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum o mașină trage la pompă pentru a fi alimentată, coboară pasagerul din dreapta față, moment în care apar mai mulți tineri care înconjoară autoturismul. Se duc la șoferi, încearcă să-l scoată afară, dau cu picioarele în portieră și se îmbrâncesc. Totul se termină când un bărbat iese din benzinărie, moment în care agresorii se fac nevăzuți. Acum sunt deschise două dosare penale, trei suspecți fiind anchetați.

“La nivelul Secției de Poliție Rurală Gugești sunt în lucru două dosare penale, în care trei persoane, din comuna Slobozia Bradului, sunt cercetate pentru fapte de lovire sau alte violențe și distrugere, săvârșite în cursul acestei luni”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea. Până în acest moment nimeni nu a fost reținut, dar cercetările continuă, pentru a se stabili ce măsuri vor fi luate împotriva celor implicați în acest scandal.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs