Replici acide între Băsescu şi Tăriceanu. Află despre ce este vorba!

33

Traian Băsescu a avut un schimb de replici cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe tema protocoalelor care ar fi fost încheiate între DNA, Parchete și SRI, la solicitarea CSAT-ului. Prezent în plenul Parlamentului, Tăriceanu a ținut să-i reamintească fostului președinte și de perioada în care prim-ministru a fost Emil Boc, transmite stiripesurse.ro
Tăriceanu: ”Domnule președinte, stimați colegi, sunt convins că aritmetica e imbatabilă. Patru ani de mandat ai mei, trei ai lui Ponta, dumneavoastră ați avut 10 ani. Boc nu se pune! (…) Dar dumneavostră ați spus în nenumărate rânduri: sunt cel mai bine informat om din țară; toate informațiile ajung la mine. Și atunci vă întreb un lucru, cum de această informație nu a ajuns la dvs. Ori erați vine informat, ori ați fost tras pe sfoară?”
Băsescu: ”Am ajuns la concluzia că pot să-mi mențin afirmația. Am fost cel mai bine informat om politic, dar n-am știut decât 10 la sută. În condițiile astea vă dați seama cât știu cei doi președinți de camere”.
Tăriceanu: ”Fiecare cu gașca lui. Dumneavoastră cu serviciile, noi cu cetățenii”
Băsescu: ”Asa este, am văzut cât sunteți cu cetățenii numai zilele astea, în Piața Victoriei. Și vă mai pot spune ceva. Se vede cât sunteți cu cetățenii, că toți v-ați pitit de frică pentru că vi s-au făcut publice numerele de telefon. De ce fugiți de cetățeni, vorbiți cu ei la telefon”.