prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Resemnare la FC Argeș! Schumacher: „Suntem foarte departe!”

Banca tehnică a FC Argeș pare să se fi resemnat după seria de meciuri fără victorie de la venirea lui Marius Croitoru. Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte al echipei din Trivale, a declarat înainte etapei de duminică cu FCSB, că de fiecare dată s-a spus că jucătorii alb-violeți se vor impune, vor câștiga meciul, dar acest lucru nu s-a întâmplat. De asemenea, tehnicianul își pune speranța în suporteri pentru a veni la meci, astfel încât jucătorii să aibă parte de susținere.

CITEȘTE ȘI: ACUM! MAȘINI DISTRUSE ÎN ACCIDENT PE DEPOZITELOR! IMPACT DEVASTATOR!

„Cum am spus la fiecare conferință că facem, că dregem, că nu știu ce, că nu știu cum, și nu s-a întâmplat acest lucru sperăm ca de la meciul cu FCSB să avem șansa să câștigăm acest meci. Suntem foarte departe și trebuie să luăm cât mai multe puncte. Chiar dacă la meciul cu CFR Cluj am avut două reprize distincte în care în prima repriză am jucat slab, iar în a doua puteam să egalăm, puteam să venim cu un punct de la CFR, nu s-a întâmplat acest lucru, sperăm ca la meciul de acasă, unde sunt sigur că va veni foarte multă lume. Sperăm ca cei care vin să ne susțină și cu ajutorul lor sper să avem șansă să câștigăm acest meci. Jucăm cu FCSB, o echipă bună, o echipă care este în formă în momentul de față, dar sperăm de la acest meci și o revenire a echipei noastre” a declarat Schumacher.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs