Reţinuţi de poliţişti după ce s-au luat la bătaie într-o sală de jocuri din Câmpulung

88

Trei tineri din Dâmbovița, dintre care doi frați, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii argeșeni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Față de cei trei, instanța a luat, astăzi, măsura controlului judiciar.

Bărbații au fost implicați într-un scandal cu alte două persoane, în seara zilei de 4 decembrie, într-o sală de jocuri din municipiul Câmpulung. Între aceștia  exista un conflict mai vechi. Cu câteva ore înainte de incidentul din sala de jocuri, aceștia s-au întâlnit într-un restaurant din municipiu, unde s-au șicanat reciproc. Mai târziu, cele cinci persoane s-au întâlnit în sala de jocuri, iar situația a degenerat. S-a ajuns la o încăierare .

„Politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, şi au reţinut doi tineri, de 19 şi 22 de ani, şi un bărbat de 28 de ani. Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 4 decembrie a.c., cei trei ar fi agresat alte două persoane, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc din Câmpulung”, informează IPJ Argeș.

Față de cei trei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Miercuri, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus măsura controlului judiciar.