Rezultate sondaj: Cristian Mitrofan și PNL „defilează” la Curtea de Argeș. Scoruri record pentru liberali!

1102

Cristian Mitrofan și liberalii argeșeni „defilează” în sondaje la Curtea de Argeș. PNL a făcut un sondaj pentru desemnarea candidatului pentru fotoliul de primar al Orașului Regal, iar în urma centralizării rezultatelor liberii se apropie de un scor de 50%.

Potrivit surselor noastre, Crtistian Mitrofan se situează peste scorul Partidului Național Liberal la nivel de oraș. Mai exact, la întrebarea “ce candidat ați vota dacă duminca următoare ar fi alegeri locale”, răspunsurile au fost în felul următor: Cristian Mitrofan (PNL)- 44%, Constantin Panțurescu (PSD)- 22%, Bogdan Marina (USR)- 5%, Cornelia Sîrbu (ALDE)- 4%.

Au fost sondați și alți candidați din partea unor partide mici, dar aceștia au obținut scoruri asemănătoare cu cele ale țărăniștilor din Pitești (între 0 și 1%).

Iar la întrebarea “dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Consiliul Local, cu ce partid ați vota”, rezultatele sunt: PNL- 43%, PSD- 30%, USR-PLUS- 5%, Pro România- 4%.

Este un rezultat așteptat, după victoriile obținute de organizația liberalilro condusă de Cristian Mitrofan. Aceștia au obținut la ultimele tururi de scrutin procente peste media filialei județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here