Românul de pe nava de croazieră Diamond Princess, infectat cu coronavirus, este din Argeș

132

Românul de pe nava de croazieră Diamond Princess, infectat cu coronavirus, este din județul Argeș. Informația a fost confirmată de prefectul județului Argeș, Emanuel Soare. “Vă pot confirma că persoana este din județul Argeș. Nu va fi adusă în țară, va fi tratată acolo, în Japonia”, a declarat prefectul Soare.

Alături de bărbat, s-ar mai afla și alte persoane din județul nostru care lucrau pe același vas. Tot acolo lucra și soția acestuia. Conform informațiilor disponibile până la această oră, argeșeanul muncea de mai mulți ani pe respectivul vas, la bucătărie.

Ministerul de Externe a anunțat, joi, că un român de pe nava de croazieră Diamond Princess, aflată în apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

“Cetățeanul român a fost transferat pentru izolare și tratament la un spital japonez specializat pentru asemenea situații. Misiunea diplomatica a Romaniei in Japonia se afla in legatura cu cetateanul roman si a efectuat in regim de urgenta demersuri pentru obtinerea de informatii suplimentare cu privire la procedurile sanitare ulterioare care vor fi derulate de catre autoritatilor nipone”, se arata in comunicatul de presa remis de MAE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here