S-a aflat cine le-a reclamat pe cadrele medicale acuzate de sex în secția ATI a secției de Covid

La puțin timp după izbucnirea scandalului legat de cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI a secției Covid 19, s-a aflat și cine sunt acestea. De asemenea, există și indicii despre cine ar fi transmis mailul anonim către directorul spitalului.

Aceasta ar fi chiar soția medicului infidel, pentru a se răzbuna pe el și care a suferit enorm când a aflat că o înșală. Reamintim că o asistentă medicală și un medic care lucrează la Secția de ATI, de la spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt cercetați de către Consiliul Etic al unității medicale pentru ca ar fi făcut sex în incinta Spitalului Județean din Târgu Jiu.

Distribuie prietenilor

Noi detalii uluitoare ies la iveală în scandalul sexual din spital

În urmă cu trei zile, directorul spitalului ar fi primit un mail anonim prin care era informat că două cadre medicale întrețin, în mod frecvent, partide intime fierbinți, chiar sub ochii colegilor și subalternilor.
Potrivit surselor Playtech.ro, denunțătorul ar fi nimeni decât soția medicului care ar fi aflat de infidelitatea acestuia și ar fi dorit să se răzbune. Comisia de Disciplină a spitalului început audierea mai multor cadre medicale, pentru a verifica dacă informațiile primite sunt adevărate sau dacă totul este o făcătură menită să îi discrediteze pe medic și pe asistentă. În spitalul din Tîrgu Jiu, pe toate holurile, de la cadre medicale, până la personalul auxiliar, și chiar la pacienți, subiectul principal de discuție este scandalul dintre cei doi amorezi.
Tot spitalul știa despre idila celor doi
„Da, este adevărat că domnul doctor avea o aventură cu o asistentă, știam cu toții. Dar mă îndoiesc că este adevărat că ar fi făcut amor în spital. El este un medic foarte dedicat. Este foarte posibil să fie o răzbunare a soției, și ea cadru medical. Singurele locuri în care nu există camera de luat vederi sunt oficiul și băile. Deci este exclus ca actul intim, dacă el a existat, să se fi consumat în saloane, așa cum s-a spus. Nici în oficiu nu pare prea plauzibil, pentru că suntem multe cadre medicale pe tură, acolo intră toată lumea, de la infirmiere la femeia de serviciu.
În băi rămâne singura variantă, dar pare absurd. Eu și colegii mei nu i-am surprins niciodată închiși undeva ori în ipostaze indecente.” Însă, tot spusele colegilor de spital reiese că, cei doi amorezi, mâncau împreună, flirtau și că era vizibil faptul că se întâmplă ceva între ei. Este mare păcat ca pentru o simplă aventură, cariera unui medic promițător să fie compromisă într-o asemenea manieră. Însă, fiecare este răspunzător pentru faptele sale”, au declarat surse medicale, pentru Playtech.ro.
Soția medicului infidel vrea divorțul
Potrivit surselor, soția medicului ar fi aflat de o lună de aventura soțului, însă a sperat ca totul să se termine. Însă, când ar fi văzut că acesta nici nu are de gând, iar infidelitatea a devenit publică, femeia i-ar fi spus soțului infidel să părăsească locuința conjugală și să îi acorde divorțul, pentru că nu intenționează să îl ierte.