prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

S-a decis! Cine sunt noii jurați la Chefi la Cuțite? Patru bucătari profesioniști pregătiți de luptă!

S-a decis! Cine sunt noii jurați la Chefi la Cuțite? Patru bucătari profesioniști pregătiți de luptă!

După clipe de incertitudine și o adevărată dispută mediatică, producătorii emisiunii „Chefi la cuțite” au ajuns la un verdict și au decis cine îi vor înlocui pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în sezonul cu numărul 13 al emisiunii culinare. Filmările pentru noul sezon vor începe curând, iar emisiunea va avea un format nou, care îi va avea în centrul atenției pe patru noi chefi.

CITEȘTE ȘI: A ARS DE VIE ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! TRAGEDIE ÎN ARGEȘ!

Noii chefi sunt campioni cu rezultate extraordinare, gata să demonstreze că televiziunea are gust. Aceștia au anunțat că sunt pregătiți să înceapă filmările, fiind o onoare pentru ei să reprezinte noul format și să spună împreună, la Antena 1: „Hai la masă, România!”

Cine sunt noii chefi?

Chef Orlando Zaharia –  a lucrat pentru Președinția României, a fost om de bază în naționala bucătarilor din Romania și primul câștigător Chef de Romania, competiția bucătarilor profesioniști din țară.

c1 150x150 1

„Să fiu parte din juriul Chefi la Cuțite este pentru mine un vis împlinit. Încă procesez această informație și este pentru oară când nu știu o rețetă – rețeta exprimării acestor emoții. Știu însă că abia aștept să începem, să cunosc concurenții, poveștile și preparatele lor și dă dăm drumul competiției dintre noi. Va fi foarte interesantă și această parte… Eu sunt un om care a parcurs tot traseul în bucătărie, n-am ratat nicio etapă, știu ce înseamnă pasiunea pentru acest domeniu și sunt gata sa îi susțin și să îi îndrum pe cei care caută un loc în această lume.”, a declarat Chef Orlando Zaharia pentru Antena 3.

Chef Richard Abou Zaki – plecat de la Piatra Neamt în Italia la 5 ani, a lucrat ca sous-chef  la cel mai bun restaurant din lume – Osteria Francescana si are propriul local cu o stea Michelin, obținută la numai 8 luni de la lansare.

c2 150x150 1

„Toată viața mi-a plăcut să am provocări, asta m-a făcut mereu să mă dezvolt. Să fiu în juriu la Chefi la Cuțite este pentru mine o oportunitate extraordinară de a transmite pasiunea pe care eu o am pentru bucătărie și de a inspira oamenii pasionați de acest domeniu. În fiecare zi vreau și simt nevoia să învăț ceva nou și sunt bucuros că asta se va întâmpla alături de atât de mulți oameni pasionați de bucătărie. Eu am o foame de viață, de a face lucruri pe care vreau să o transmit și celorlalți. Am pornit de la 5 angajați, acum coordonez o echipă de 45 și tot ce am realizat are la bază această bucurie a face lucruri. Sper să deschid o ușă spre o nouă perspectivă asupra bucătăriei, o bucătărie dinamică și contemporană.”, a declarat Chef Richard Abou Zaki.

Chef Stefan Popescu intră în echipa Chefi la cuțite după ce a coordonat bucătăriile unora dintre cele mai importante hoteluri din Bucuresti și s-a specializat în patiserie la cursuri de 3 stele Michelin din Paris.

c3 150x150 1

„Acest rol vine la pachet cu multă responsabilitate. Responsabilitate față de emoțiile, aspirațiile și pasiunea care se află în spatele fiecărui preparat. Atât în viața de zi cu zi, cât și în cea profesională sunt obiectiv, corect și flexibil, nu urmăresc perfecțiunea, vreau să descopăr potențial și entuziasm, astea sunt așteptările mele în ceea ce îi privește pe concurenți. Ce se întâmplă la masa juriului va fi foarte interesant pentru telespectatori..o să fie cu intrigă, tachinări și show. Colegii mei au un traseu profesional de excepție, sunt lideri care conduc echipe mari și cunosc această meserie din toate unghiurile ei, de la spălatul vaselor până la antreprenoriat. Ca și caractere și background sunte totuși diferiți și asta va da un plus de savoare interacțiunii dintre noi.”, a declarat Chef Ștefan Popescu.

Chef Alexandru Sautner – gătește profesionist de 30 de ani. Primele restaurante le-a deschis in Germania, iar mai apoi a cucerit Romania, din Mamaia și până în București cu creațiile sale.

c4 150x150 1

„Sincer, nu cred ca realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în Horeca și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite! Știu că avem o mare responsabilitate , o presiune care se simte asupra noastră dar, cu ajutorul echipei și al colegilor, sunt sigur că o să facem treabă bună! Pe Orlando îl știam mai de mult , cu Richard am avut imediat o conexiune , nu știu de ce , poate și pentru faptul că vorbim mai mult în italiană , dar am impresia că-l cunosc de foarte mult timp și tot el mi-a dat deja o poreclă ( o s-o aflați curând ?) . Pe Ștefan nu îl știam atât de bine, dar îmi place că se anunță a fi un competitor feroce, iar mie îmi place competiția!”, a declarat Chef Alexandru Sautner.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.