prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

S-a sinucis în mijlocul străzii, sub privirile îngrozite ale trecătorilor! Scene înfiorătoare!

S-a sinucis în mijlocul străzii, sub privirile îngrozite ale trecătorilor! Scene înfiorătoare!

Caz șocant! Un bărbat a murit pe stradă, sub privirile disperate ale trecătorilor după ce s-a înjunghiat cu un cuțit. Din primele informații, se pare că, tânărul de 30 ani și-a înfipt cuțitul de mai multe ori în corp, după care a căzut secerat la pământ. Martorii, speriați, au alertat autoritățile. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliție și o ambulanță. Din nefericire, în ciuda toturor eforturilor depuse de medici, bărbatul a murit.

CITEȘTE ȘI: CAZ CUTREMURĂTOR! ȘI-A ÎNJUNGHIAT MAMA, SUPĂRAT CĂ L-A TRIMIS LA MUNCĂ!

Potrivit IPJ, „pe 5 iulie, în jurul orei 11,00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi că pe strada Răscoalei un bărbat şi-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înţepător. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat. Cercetările în acest caz sunt continuate, urmând să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. Bărbatul s-a sinucis vineri, pe o stradă din Constanța, chiar sub privirile trecătorilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs