S-a aflat! Cine este omul care a adus-o pe Irina Tănase în apropierea lui Liviu Dragnea – Liderul PSD care a „descoperit-o”

12

n vârstă de 26 de ani, Irina Alexandra Tănase este foarte aproape de a deveni doamna Dragnea. Drept dovadă, aceasta a fost prezentă la nunta fiului șefului PSD, Valentin Ștefan Dragnea, în vreme ce mama acestuia, Bombonica Prodana, nu și-a făcut apariția la eveniment.

Înainte de a deveni iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a fost asistenta liderului social-democrat la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Totul s-a întâmplat în anul 2013, când Irina, studentă la Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, a fost cooptată de Andrei Dolineaschi, la acea vreme secretar general al PSD, pentru a organiza un congres al Partidului Social Democrat.

„Am văzut-o că era foarte isteață și descurcăreață și i-am propus să vină să lucreze la partid. Îmi aduc aminte că a dat o mână de ajutor la congresul din 2013 și atunci am remarcat-o mai mult pentru că știe să se descurce”, a declarat Andrei Dolineaschi, conform Libertatea.

Dolineaschi a explicat că a verificat competențele și aptitudinile logodnicei lui Dragnea.

„O domnișoară foarte isteață și descurcăreață, vorbitoare a cel puțin trei limbi străine. Știu, că am verificat-o. Știe spaniolă, engleză, franceză (…) N-a fost angajată la partid. Era un fel de colaborator al meu ca să vadă dacă îi place”, a mai spus Dolineaschi.