S-a aflat! Motivul real pentru care a picat reţeaua Telekom! Foto

108

Cea mai titrată (vizualizată) poză a zilei a făcut ca reţea Telekom să pice!. Mulţi piteşteni au crezut că au descoperit maşina timpului în momentul în care fostul edil Tudor Pendiuc şi fosta sa mână dreapta (sau stângă) s-au tras în poze în Estonia la întrunirea memebrilor Asociaţiei Municipiilor din România. Instantaneele îi arată pe cei doi foşti colegi şi foşti parteneri umăr la umăr ca în vremurile când Pendiuc conducea fără griji municipiul reşedinţă de judeţ.

În acel moment, mulţi piteşteni s-au întrebat continuu dacă nu cumva a fost o “bulă temporală” şi căutau nedumeriţi în calendarul din telefon sau de pe perete în ce an suntem! Nici măcar acestea nu au putut să le confirme oamenilor care nu l-au votau pe Pendiuc că nu ne-am întors în timp şi îl au din nou la cârma oraşului şi au început să sune rudele şi prietenii să-i întrebe în ace an suntem, astfel încât reţeaua de telefoane Telekom a picat.

Mai mult, nici internetul de la aceeaşi societate nu a mai rezistat în momentul în care locuitorii Piteştiului îşi întrebau rudele pe Facebook sau Twitter şi trimiteau pozele prin aplicaţiile de messenger. Potrivit Biroului de Presă al Telekom, serverele pur şi simplu s-au prăjit în momentul în care primul internaut a descoperit cum vicele Zidaru stă alături de fostul său şef.

Din fericire, după câteva ore, isteria a luat sfârşit când toţi au aflat că Pendiuc a parasit oraşul şi a devenit consilierul personal al primarului din Râmnicu Vâlcea, iar vicele Laurenţiu Zidaru se ocupă în continuare de treburile administrative de la Piteşti.