S-au izbit frontal și au distrus tot în jur!

14

S-au izbit frontal și au distrus tot în jur! Doi șoferi au avut ghinion astăzi la Câmpulung! Au fost implicați într-un accident rutier care s-a soldat pagube materiale însemnate!

În urmă cu puțin timp la semaforul de la Gardă, de la intersecția Lerești, Câmpulung cu Valea Mare Pravăț, a avut loc un accident rutier. Șoferița unui Peugeot 206, în vârstă de 51 ani nu a acordat prioritate la semafor în timp ce se îndrepta spre Câmpulung din localitatea Valea Mare Pravăț. S-a izbit frontal cu o Skoda Octavia condusă de un șofer  ce se afla în mașină cu soția lui.

În urma impactului autoturismul Peugeot 206, a ricoșat în scuarul semaforului distrugându-l. Mai grav, mașina a luat foc la scurt timp. Martorii prezenți la fața locului au sărit și au stins cu extinctoarele flăcările care ieșeau pe sub capotă.

Ambele mașini fiind avariate au fost luate pe platformă de la fața locului. Șoferița auotursimului Peugeot 206 și soția șoferului după Skoda Octavia au ajuns la spital mai mult cu atac de panică și cu zgărieturi ușoare.

Polițiștii de la Biroul Rutier din Câmpulung au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea acestui accident rutier.