S-a făcut public! Cine îi va lua locul Liei Olguța Vasilescu

DISTRIBUIȚI

Lia Olguța Vasilescu a renunțat la cursa pentru funcția de ministru al Dezvoltării după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat-o de nenumărate ori.

Sursele politice spun că propunerea premierului Viorica Dăncilă pentru Ministerul Transporturilor este Dragoș Benea, senator PSD de Bacău, iar la Ministerul Dezvoltării propunerea este Laura Moagher, deputat PSD de Prahova.

„Ar trebui să îi prezentăm oamenilor. Dragoș Benea a fost președinte al Consiliului Județean Bacău și a lucrat pe zona de Transporturi. Laura Moagher a fost director la parcul Bucov. Despre Mircea Drăghici nu putem vorbi încă, fiindcă nu a înțeles nimeni dacă domnul președinte îl respinge sau nu.

Am înțeles că a refuzat în mod nefiresc pe Olguța Vasilescu, iar aceasta a decis singură să iasă din această cursă pentru că blocăm toată țara. La Drăghici nu am înțeles exact, l-a omis, nu a zis nimic.

Propunerile, dacă ar exista una sau două, le face premierul. Trebuie să avem o ședință. Deocamdată suntem în buget, săptămâna viitoare ne vom întâlni și vedem ce facem. Eu am zis că trebuie să mergem cu bătălia până la capăt, adică să atacăm la Curtea Constituțională pe motiv de neconstituționalitate decizia lui Iohannis”, a spus Codrin Ștefănescu, joi seară, la emisiunea „Punctul de întâlnire cu Radu Tudor”.