S-a izbit cu ATV-ul într-un cap de pod!

55

S-a izbit cu ATV-ul într-un cap de pod! Tânărul în vârstă de 22 de ani, de fel din Şuici, era în Rucăr cu o gaşcă de prieteni. Aceştia au închiriat de la cabana unde erau cazaţi câteva ATV-uri, iar distracţia era în toi, atunci când un eveniment grav a întrerupt totul.

Tânărul de 22 de ani a pierdut controlul asupra ATV-ului şi s-a izbit de un cap de pod, apoi a fost aruncat câţiva metri. Impactul a fost foarte violent, aşa că pentru a-l salva pe tânăr, a fost solicitat un elicopter. Aeronava a aterizat pe stadionul din Rucăr, iar până la preluarea victimei, aceasta a fost stabilizată de cadrele de la Ambulanţă, dar şi de echipajul de pe elicopter.

„Am auzit că vine elicopterul la noi în Rucăr. Am fost şi eu să văd ce se întâmplă. Era un băiat care părea grav. Păi au stat cu el în ambulanţă să îl stabilizeze, apoi au mai stat mult şi cei de pe elicopter. Am auzit ca spuneau că e posibil să aibă coloana undeva la gât ruptă, nu prea ştiu eu termenii lor, dar am auzit că nuşi simţea nici mâinile nici picioarele. E grav, cred eu”, spune un rucărean.

După ce a fost stabilizat, elicopterul cu victima de 22 de ani a decolat. Acesta a fost transferat la un spital din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here