prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

S-a organizat primul eveniment la Câmpulung, în stil daco-roman

S-a organizat primul eveniment la Câmpulung, în stil daco-roman. Vorbim aici de cea de-a VI-a ediție a Festivalului cu specific roman “Sigiliul Romei în Argeş”.

Amfitrionii evenimentului au fost actorii Maria Magdalena Chihaia și Nae Alexandru. Cei prezenți după ce au trecut de termoscanarea obligatorie și masca la purtător au putut vizita deschiderea taberelor și atelierelor geto-dacilor din Moldova precum și demonstrația de tehnică militară romană Castrum Novis.

Pentru copii au fost organizate jocuri antice, au fost prezentate meșteșugurile antice iar mai mult decât atât cei mici au beneficiat de spectacolul “Peripețiile Getei și ale lui Duras”.

Organizatorii au mai pus la dispoziția celor prezenți și un atelier de tras cu arcul. La eveniment au participat autoritățile locale și județene, Priamrul Liviu Țâroiu, senatorul Gheorghe Marin, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, managerul Muzeului Județean Argeș, Cornel Popescu, cercetătorul Florian Matei Popescu.

https://www.youtube.com/watch?v=0ho6c3Dg3LU

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.