PSD încearcă să scape de orice obstacol pentru a-şi salva corupţii!

DISTRIBUIȚI
psdsigla14

Tudorel Toader a cerut revocarea din funcţia a şefei DNA pentru a scăpa de obstacole în ceea ce priveşte schilodirea legilor Justiţiei. Social democraţii încearcă pe orice cale să facă uitate dosarele de trafic de influenţă, abuz în serviciu sau alte fapte penale.
Parlamentarii PSD încearcă de mai bine de un an să îl salveze, în primul rând, pe liderul Liviu Dragnea, care are la activ trei dosare în care este judecat pentru mai multe capete de acuzare, iar în al doilea rând pentru liderii social democraţi, care de asemenea au sute de dosare pentru corupţie.
În secolul XXI, deputaţii şi senatorii au ajuns să se comporte exact ca boierii nemulţumiţi de domnitor şi fac orice pentru a-şi menţine puterea şi de a sta cât mai departe de puşcărie.
Mai mult, deciziile pe care le iau sunt în interes propriu. Cel mai concret este schibarea legii pentru conflictul de interese, care îi scapă de orice problemă. În schimb, primarii îşi pierd mandatele pe bandă rulantă! Şi asta în condiţiile în care demnitarii iau salarii imense şi dorm în Parlament datorită muncii depuse de primari în campaniile electorale.
În momentul de faţă, datorită majorităţii coaliţiei PSD – ALDE, opoziţia este aproape inexistentă sau dacă liberalii sau PMP încearcă să se opună… o cam fac degeaba. Fiecare proiect trece cu brio.
Mai mult, nici măcar populaţia nu mai are un cuvânt de spus. Ultimul an a fost plin de proteste masive, unde au participat sute de mii de oameni, dar parlamentarii nu au luat niciodată în considerare voinţa oamenilor care i-au votat sau nu.
Şi asta se întâmplă din cauză că partidele de dreapta nu au ştiut să îşi scoată oamenii la vot. Au venit cu un program de guvernare al fostului premier Dacian Cioloş, cu proiecte destul de penibile şi cu nişte speech-uri de adormit copii.
Astfeş, până în 2020, când vor avea loc următoarele alegeri parlamentare nu putem decât să ne rugăm la Dumnezeu sau orice altă divinitate ca România să nu ajungă o „persona non-grata” a Europei.